Ασφαλεια Αυτοκινητου Περισσότεροι από 700.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Σύγκριση τιμών ασφαλειών αυτοκινήτου με τιμές που ξεκινούν από 44€! If you loved this article and you simply would like to be given more info relating to ασφαλεια αυτοκινητου βουλιαγμενη (find more information) i implore you to visit the internet site. Θα σου στείλουμε e-mail με τον κωδικό πληρωμής (απαραίτητος για την ολοκλήρωση της πληρωμής σου & την αποστολή του συμβολαίου σου) όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας είναι η μέση αξία στην οποία μπορείτε να αγοράσετε (κατά τη στιγμή της ασφάλισης) ένα αυτοκίνητο αντίστοιχο με το δικό σας (μάρκα, μοντέλο, κυβισμός, έτος κατασκευής, χιλιόμετρα).

Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν κινούν το όχημά τους όλο το χρόνο. Αυτό λοιπόν πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια για την ανανέωση της Ασφάλειας του αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε πρώτα με έναν από τους Ασφαλιστές μας και σίγουρα θα καταλάβετε την διαφορά.

Οι περισσότεροι το παρανοούν αυτό και υποθέτουν ότι εάν αποφασίσουν να μην ανανεώσουν μια κάλυψη, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να αγνοήσουν να το αναφέρουν στον ασφαλιστικό τους πράκτορα. Επιλέξτε ασφάλεια που ξέρετε με σιγουριά ότι ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας.

Ο υπολογισμός ασφαλίστρων αυτοκινήτου απαιτεί υποβολή της ημερομηνίας κατασκευής. Σε περίπτωση όμως που το αυτοκίνητό σας θα το οδηγήσει οδηγός με ηλικία μικρότερη των 25 ετών ή μεγαλύτερη των 75 ετών, θα πρέπει να το δηλώσετε καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της AIG στο 210 8127600.

Παρόλο που είναι μια οικονομική επιβάρυνση που φαίνεται περιττή, αποδίδει εάν έχετε ποτέ ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που έχει σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις, σε μια ασφάλεια χωρίς να αναφερθεί και η περίπτωση κλοπής ή κάλυψη πυρός. Είναι σημαντικό να διερευνήσετε όλες τις επιλογές σας πριν επιλέξετε έναν ασφαλιστικό πάροχο.

Εδώ και λίγα χρόνια έχουν εμφανιστεί προσφορές ασφάλισης με τα ασφάλιστρα εξαμήνου να ξεκινούν με διψήφιο ποσό, κάτι που στην εποχή των «παχέων αγελάδων» φάνταζε αδιανόητο. Εκκινητές Μπαταρίας: Δίνουν στιγμιαία ρεύμα για να πάρει μπροστά το όχημά σας όταν έχει μείνει από μπαταρία.

Comments

Leave a comment